Hem » Senses by nature » Ask & Embla

Ask & Embla

 

Ask & Embla

Ask & Embla - designen Ask & Embla är en serie med och för naturen. Därför har vi i samarbete med konstnären Sören Brynielsson valt att låta produkterna nås av hans fantastiska penseldrag som får oss fullständigt att stanna upp i nuet! Konstverken är i stor utsträckning inspirerade av den storslagna naturen vid Vättern och Omberget där Sören har sin atelje.

Produkterna & råvarorna i Ask & Embla Ask & Emblas hudvård är mild och är tänkt att helt täcka en familjs vardagsbehov då den är komplett. Priserna är mycket rimliga men med högt innehåll av ekologiska råvaror och även milda och miljövänliga sådana. De fasta tvålarna är handgjorda i Småland och kallrörda för att få sin solida fasthet. All den naturliga, fina glycerinen har fått stanna kvar i tvålarna, till glädje för huden. De verkar återfettande och fuktighetsbevarande och en hel del är baserade på enbart en olja, t ex enbart olivolja, enbart rapsolja, enbart kokos osv. De flytande tvålarna och badskummen är tillverkade på gammeldags vis genom förtvålning av vegetabilsika och ekologiska oljor! Detta är en otrolig lyx och till stor glädje för oss som verkligen bara vill använda det genuina och enkla av hög kvalitet.

Ask & Embla erbjuder även bastuprodukter! Här erbjuds de rätta bastuoljorna och den sköna bastuhonungen för bastu-extrem-stunden! Droppa bastuolja i vattnet som hälles på bastuaggregatet. En Lavendelbastning för att varva ner, en Ismyntabastning för att fräscha upp kropp och sinne eller varför inte mysa en kall vinterdag med en CitronMarin-bastustund.

Ask & Emblas Badessenser & Hud- Massageoljor Här erbjuds aromaterapeutiska badoljor och hudoljor för olika tillfällen och behov. Ro, för att varva ner, Liv för att vakna till och få energi, Sensuell för stunder av tvåsamhet osv. Hudoljorna kan användas efter dusch och bad istället för lotion eller till massagestunden. Ro, Liv och Sensuell är baserade på raps-, tistel- samt sheasmörsolja medan Vanilla Love och Längtan är baserade på solros-, mandel- och jojobaolja. Badessenserna finns i tre varianter och blandar sig helt med badvattnet. Möt produkterna för Ditt eget hemmspa!