Du är varmt välkommen att följa vårt Spa-projekt här!

 

Vi har många tankar och idéer och ibland är det svåraste att sålla, välja och välja rätt. Vi vill i alla fall att vårt SPA ska vara både ute och inne och kännas "back to nature" genom vatten, eld och atmosfär, natur men också genom råvarorna och produkterna som man använder i behandlingar mm. Finns det något mer avstressande än att befinna sig i naturen, känna vinden, försjunka i en eld, eller låta kroppen omslutas av vatten. Vår tanke är därför att erbjuda små hus istället för ett enda stort där man avskärmar sig från naturens skiftningar. Olika bastuhus, relaxhus etc. Samtidigt måste man ta de berömda Skånevindarna med i beräkningen, och enbart låta dessa finnas med i hanterbara proportioner... En egen utmaning i sig!

23 aug 2011 Vi har nyligen haft möte med en leverantör av glashus, växthus och orangerier. Vi vill gärna göra två inglasade rum med vatten i, bad, fotbad mm. De varma baden + en eldstad samt värmepump vi behov skulle kunna ordna värmen. Vi planerar nu också för en butik.

Sommar 2012 Vi bygger nu en vattentrappa med damm för att skapa miljö. En liknande vattentrappa fick vi lära oss att bygga av expert från Järna på waldorfskolan i Hardeberga. Rörelsen som vattentrappan ger vattnet renar det och tillför syre. Ljudet av vatten känns livgivande.

Juli 2012 Vi inreder en butik eller showroom. Spännande! Någongång i höst slår vi upp portarna och inviger!