Försäljning/Kundservice

Om tjänsten

Vi söker en ny medarbetare till vårt kontor i Staffanstorp. Vi söker Dig som är genuint intresserad av naturkosmetik och egentillverkning av hudvårdsprodukter. Du ska ha ett ekologiskt synsätt men också egen erfarenhet av att själv tillverka olika produkter som schampo, krämer, lotioner, geler mm hemma. Du har intresse för örter och dess olika egenskaper, samt för hudvård i allmänhet! Du är dessutom serviceminded, positiv och stresstålig samt mycket strukturerad och har gott minne. Du ska ha en helt naturlig och i princip medfödd säljarinstinkt!

Du är därtill mycket flexibel och lojal och har förmåga att se till företagets bästa i stort och smått.

Hos oss ska Du arbeta i kundservice med alla uppgifter som där ingår; lägga order etc, göra tester, utföra allmänna sekreteraruppgifter, svara i telefon, hjälpa kunder, underhålla dataregister mm. Du ska kunna ta hand om kunder i vår butik på ett professionellt sätt samt lägga in varor i kassan, inventera, beställa hem etc. Du kan också få uppgifter som att ta fram tester till handgjorda tvålar, och andra nya produkter. Din främsta uppgift är dock att bemöta kunder på ett bra och säljande sätt per telefon.

Tjänsten är 100 %. Skicka ditt personliga brev samt CV till Elisabeth Lendelund, crearome@gmail.com

 

Marknadsassistent/Sekreterare

 

Vi på Naturkosmetikkompaniet söker dig som är noggrann, snabb, effektiv, flexibel, stresstålig och som på ett säkert sätt hanterar Cs-paketet, dvs främst InDesign, Photoshop, Illustrator. Du måste vara följsam, lojal och tämligen prestigelös ihop med kreativitet och ambition.  Vi jobbar i Mac. Du ska kunna assistera och följa mallar men hitta fram fräscha förändringar som stämmer in med varumärket men ändå ger en känsla av nytt och fräscht eller säsongsanpassa.

Dina arbetsuppgifter är broschyrer, kataloger, hemsida, böcker, produktinfoblad, prisändringar i trycksaker, renskrivningar, omskrivningar, uppdateringar, skyltar, kontorsarbete mm. 

Bra minne och sinne för ordning är ett krav och ett väldigt, väldigt stort plus är intresse för naturprodukter och kunskap om vårt sortiment och egentillverkning.

Eftersom vi har flera tjänster ute så kan du finnas som kan ta kombinationstjänst. Denna tjänst är egentligen 75% men kan bli 100% om du har kunskap praktisk kring hästar/islandshästar eller av sälj/butik eller kemi/Lab assistent. 

 

Tjänsten är förlagd utanför Staffanstorp på vårt lilla kontor där. 

 

En annorlunda och omväxlande tjänst!

Vi söker dig som brinner för islandshästar och kan mycket om dessa, men som också kan sälja och gillar det ekologiska vad gäller produkter och hudvård.

Du ska ha mångårig vana och bred kunskap om hästar, kunna rida in, rida till, markarbeta osv. Du ska helst ha lite kunskap kring avel och uppfödning också. Du har självklart god hand med djur! Du är flexibel och stresstålig och klarar tvära kast och snabba skiften i planering men även i typ av arbetsuppgifter. Hos oss kan du få göra allt ifrån att tillverka tvålar till att rida in en häst, eller bara motionera en häst, svara i telefon, stå i butik och sälja, packa upp osv. Under perioder blir det kanske väldigt lite hästarbete och vice versa.
Omfattning: 75 %. Staffanstorp. 

Om du är intresserad så skicka ett personligt brev och ditt CV till:
Elisabeth.lendelund@naturkosmetikkompaniet.se

 

Administration Kontor

Om tjänsten
Vi söker en ny medarbetare till vårt kontor i staffanstorp. Vi söker Dig som
har en bakgrund i eller erfarenhet av olika lagstiftningar som t ex
kosmetiklagstiftningen, certifieringar, tester, dokumentation mm Du har
intresse för örter och dess olika egenskaper, samt för hudvård i allmänhet!
Du är dessutom mycket noggrann på ett effektivt sätt, effektiv i allmänhet,
följsam, flexibel, positiv. systematisk, lugn, stabil och stresstålig samt
mycket strukturerad och har gott minne och en naturlig känsla för ordning.
Du är flitig och arbetsam och det är inte viktigt för dig med varierade
arbetsuppgifter, men å andra sidan så klarar du det med.

Du är därtill lojal och har förmåga att se till företagets bästa i stort och smått.

Hos oss ska du göra tester, upprätthålla, uppföra och underhålla all
dokumentation som krävs inom vårt arbetsområde ( både vad gäller olika
certifieringsorgan, livsmedel, läkemedelsverket, kemikalieinspektionen mm),
utföra allmänna sekreteraruppgifter, underhålla dataregister mm.

Tjänsten är 100 %. Skicka ditt personliga brev samt CV till Elisabeth
Lendelund, crearome@gmail.com=