Hem » Senses by nature » Lullaby - Mamma Barn

Lullaby - Mamma Barn

 

Lullaby - Mamma Baby

NYHET!

Senses by nature presenterar nu en helt ny komplett Baby serie för väntans tider, babytiden och del av de behov en gravid eller nyförlöst mamma har.

Självklart har vi här prioriterat den absoluta mildheten i produkterna och även gett dem ett högt ekologiskt innehåll av fina, noggrant utvalda råvaror. De milda dofter av kamomill och lavendel som serien innehåller ger en rofylld atmosfär

Oljan är mycket fin både till babyvård, babymassage samt till den stora magen och intimt före förlossningen för att öka hudens mjukhet och smidighet. Den kan även användas till bröstvårtorna och till babyns hårbotten vid skorv. Vid blöjbyte då babyn bara har kissat går det alldeles utmärkt att endast torka av stjärten med lite olja för att förebygga torr och irriterad hud.

Mild babytvätt använder Du till babyns hela kropp och även hår. Denna milda och ekologiska tvättgel passar alldeles utmärkt även till mamma.

Babysalvan är bra att alltid ha till hands så fort det där extra behövs. Sjärlvklart till babystjärten som ibland blir irriterad och behöver extra omvårdnad med även till allmänt torra, fnasiga partier, som vintersalva etc.

Den milda, fuktgivande svagt lavendeldoftande babylotionen är helt underbar för alla! Här finns även lugnande och mild kamomill, och högklassiga vegetabiliska oljor! Du använder babylotionen till hela kroppen och Du kan även massera lite med den. Till mamma eller pappa blir den på köpet en fantastisk handlotion!

 • Handduk i mjuk bambu 40 x 49 cm
  Art nr. 8792
  49,00
 • Mamma Barnolja för baby och mamma
  Art nr. 3615-1
  99,00
 • Mild Babytvätt 250 ml
  Art nr. 3616-1
  99,00
 • Baby Bodymilk 100 ml Lavendel och kamomill!
  Art nr. 3617-1
  99,00
 • En skön, skyddande och effektivt vårdande, mild babysalva med 100 % naturliga...
  Art nr. 3618-1
  99,00
 • Babytvätt organic och mjukaste bambufrotté-tvättlappen i cellofanpåse med ban...
  Art nr. 3208
  145,00
 • En Lullaby babysalva tillsammans med mjukaste babyhandduken i bambufrotté!
  Art nr. 3210
  149,00
 • En av vardera Babyprodukt samt mjuka bambuhandduken i lenaste bambufrotté i S...
  Art nr. 3629
  470,00